Kiropraktor Göteborg

Om du drabbas av smärtor i nacken, axlarna, ryggen eller benen kan en kiropraktor hjälpa dig bli av med smärtan, och berätta för dig hur du blir av med problemet. En kiropraktor kan använda sig av flera olika metoder för smärtlindring och rehabilitering, som t.ex. trigger punkts behandlingar, stretchning samt även hänvisa dig vidare till t.ex. en massör, om det anses nödvändigt. Många med smärtor i olika delar av kroppen blir därför hjälpta i mycket stor utsträckning av att gå till en kiropraktor, och lider du av långvarig värk, eller värk under en viss tidsperiod, är detta därför att rekommendera.

Om du bor i Västsverige är ofta Göteborg det bästa stället att börja leta efter en kiropraktor på. De mindre orterna har nämligen betydligt färre kiropraktorer, och framför allt gäller detta om man vill hitta en kiropraktor som är specialiserad på en viss typ av behandling.


Nedan följer några tips och råd gällande att hitta en kiropraktor Göteborg:

Sök via nätet

Nätet är ett jättebra hjälpmedel för alla som vill hitta en kiropraktor Göteborg. Du kan både söka efter en kiropraktor Göteborg rent allmänt eller specificera dig lite gällande vilken typ av behandling du vill ha, genom att använda sökmotorer som Google.

Nätet har även den fördelen att man då även kan läsa andras rekommendationer, t.ex. i forum och liknande, när det gäller vilken kiropraktor som egentligen hjälpt dem mest. Detta kan vara till mycket stor hjälp, om man har svårt att bestämma sig.

Några populära alternativ

Vissa kiropraktorer är dock givetvis mer populära än andra. Nedan följer en lista på några populära alternativ i just Göteborg:

KiropraktorCentrum, som startade sin verksamhet redan år 1995, och är mycket centralt beläget, på Kungsgatan i Göteborg. Tar även emot patienter som behöver hjälp akut.

Citykiropraktorn, Jeanette Pihl, som har sin mottagning på Kristinelundsgatan i centrala Göteborg.

Kiropraktor Teamet, som har mottagningar både i Majorna och på Hisingen, och som även har en praktisk online bokningsfunktion för dig som vill boka tid hos dem direkt via nätet.

Kornbakk Kiropraktik, som är en klinik som drivs av kiropraktorn Torbjörn Kornbakk, och som ligger på Danska Vägen.